miercuri, 15 martie 2017

Din 14 zile (2)

El este Ned. Ion Nedelcu. Pictor și scenograf. Prieten. În clubul InterNed intri fără parolă, dar parol dacă mai vrei să pleci! Zilele, dar ce zic eu, mai ales serile lăsate către dimineață ne-au prins pre mulți în atelier și în poveștile despre prieteni, părinți, frați, copii, vise, despărțiri, îndrăgostiri și iar vise.
Nu te-am sunat de multă vreme, Nedule.


Întrebarea 2: Care este persoana la care te-ai gândit în ultime vreme, dar pe care nu ai căutat-o de mult? Lasă-i un gând. Sau și mai bine, dă-i un telefon.


Spune-ne ceva despre cea/cel la care te gândești.


4 comentarii:

Alina spunea...

Maria sau Măriuca mea! Colegă de liceu prietene pentru totdeauna! Fire veselă, isteață de la care m-am inspirat mult( să o zic pe cea dreaptă...la lucrări prieten de nădejde) și numai. Mereu o simțeam ca pe acel cineva gata să mă ,, prindă".
Evident plecată din România, dar mă voi strădui să dau de ea!!!

tedy necula spunea...

Nasa mea... Si nasul meu... ca la manele :D Despre ei... hmmm, s-au procopsit cu mine pe drum dar cam din prima. Le sunt fin, prieten, plangaret, rasator, disparut, reaparut, aproape si de departe. Imi sunt nasi, prieteni, inspiratie, ancore, semafor, trambulina, parapanta. :) Zic sa-i sun.

Daniela Tordoi spunea...

Te-ai scos...

tedy necula spunea...

ma bag la loc, no, ca inca is plecat.